21 yıldır Ankaralı’lara jazz götüren festival bu yıl müzisyen ve mekan zenginliği ile göz dolduruyor.
9 Mayıs Next Level AVM Ortak Alan 10:00-22:00
Caz Derneği ve Hacettepe Üniversitesi’nin 50. Kuruluş yılında Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü ile festival kapsamında ortak bir çalışmaya adım attı. 21. Uluslararası Ankara Jazz Festivali için bir Tasarım Yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrencilerin çalışmaları arasından birinci seçerek bu yılın festival görsellerinde onun tasarımı uygulandı. Böylece gençlerle işbirliği yapmanın ne kadar harika ve yenilikçi olabileceğini gösterildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerin çalışmalarını bu sergide görme imkanı bulabilirsiniz. Sergi ücretsiz olarak saat 10:00 -22:00 arasında Next Level Alış Veriş Merkezi ortak alanda ziyaret edebilirsiniz.
Yalçın Demirkıran Birinci
Murtaza Yaman İkinci
Semih Oduncu Üçüncü
Anıl Duyal Baydır ve Tolga Aksu Mansiyon Ödülü
9 Mayıs Next Level AVM Teras Kat / ENBE “Jazz Projesi” 20:30
Behzat Gerçeker, Ankara Devlet Konservatuarı Piyano ve Nefesli Sazlar Bölümü’nden 1987 mezun oldu. Yüksek lisansını İstanbul Devlet Konservatuarı’nda tamamladı. Kurucusu olduğu Enbe Orkestrası ile Barry White, Richard Clayderman, Placido Domingo, Luciano Pavarotti, Monica Molina, Jose Feliciano, Gloria Gaynor, Patrizio Buoanne, Stas Mihailov, Alessandro Safina gibi dünya starları ile yurtiçi ve yurtdışında konserler verdi.
Ayrıca Behzat Gerçeker Orkestrası ile birlikte 2013 yılında Moskova Kremlin Sarayında sahneye çıkan ilk Türk sanatçısı olma onuruna erişti. Festival sahnesinde ilk defa yepyeni “Jazz Projesi” ile karşınıza çıkacaklar.
Bu konserin gerçekleşmesinde desteklerinden dolayı Next Level Alışveriş Merkezine Teşekkür ederiz.
Next Level Alışveriş Merkezi Teras Kat açık havada gerçekleşecek konser ücretsizdir. Oturma düzeni yoktur.

Mourad Benhammou & The Power Trio (Photo: internet/unknown)
11 Mayıs Türk – Japon Vakfı / Mourad Benhammou & The Power Trio 20:00
Jeremy Bruger (p)
Matyas Szandai (b)
Mourad Benhammou (d)
Mourad Benhammou ilk defa Ankaralı jazz severlerle buluşmaya hazırlanıyor. 1969 yılında doğan ve 15 yaşından beri davul çalan sanatçı sadece ülkesinde değil Amerikalı birçok müzisyen ile dünya festivallerinde yer aldı. Bir röportajında kendinden bahsederken şunları söylemiş; “Benim bu dünyaya gelme görevim meşaleyi taşımak. Müzisyen olarak aktarmak istediğim duyguları, anıları, dünyada tüm olup bitenleri yeteneğimi bir kanal olarak kullanıyorum. Herşey notalardan ibaret değil, içinde sanatsal bir hayatı da barındırmalı”.
Adı gibi bu güçlü üçlüyü Türk Japon Vakfı’n da izleyebilirsiniz. Katkılarından ötürü Fransız Kültür Merkezi’ne teşekkür ederiz.
12 Mayıs Samm’s Bistro / Evrim Özşuca Quartet 21:00
Evrim Özşuca (vo)
Ali Perret (p)
Apostolos Sideris (b)
George Mel (d)
Ankara doğumlu sanatçı 13 yaşında başladığı çello eğitimi ile müzik hayatına halen Türkiye’nin önemli kadın vokalleri arasında devam ediyor. Jazz standartlarının, Ali Perret’in düzenlemeleriyle yeni yorumuyla oluşan albümü 2015’de kaydedildi ancak henüz yayınlanmadı. Grup bu süre içerisinde canlı performanslarına başlamış bulunmaktadır. Türkiye’nin, dünya çapında ünlü müzisyenlerle aynı sahneyi paylaşmış olan jazz müzisyenlerinin yer aldığı grup, Evrim Özşuca, Ali Perret, İmer Demirer, Apostolos Sideris ve George Mel’den oluşuyor.
13 Mayıs Sevda Cenap And Vakfı Stüdyo / Çocuklarla Caz ve Doğaçlama Atölyesi 13:30
Asena Akan – müzisyen ve uzman psikolojik danışman
Asena Akan, müzisyen, besteci ve söz yazarı. İstanbul doğumlu Asena Akan müziğe 5 yaşında İstanbul Belediye Konservatuvarında klasik keman eğitimi ile başladı. İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Bölümü Lisans ve Yüksek Lisans diplomalarına sahip. Atölye çalışmasında çocuklara; jazz’ın doğaçlama öğesinden yola çıkılarak kendilerini bir enstrüman olarak algılayacakları, duygu ve düşünceleriyle kendilerini müzikal dille ifade edebilecekleri, farklı müzik tarzlarından esinlenerek birlikte müzik üretebilecekleri yaratıcı bir deneyim sunulacak.
13 Mayıs Cumartesi 13 Mayıs Sevda Cenap And Vakfı Stüdyo 15:30 / İş Hayatı ve Jazz Buluşması – Atölye Çalışması
Asena Akan – müzisyen ve uzman psikolojik danışman
Asena Akan, müzisyen, besteci ve söz yazarı. İstanbul doğumlu Asena Akan müziğe 5 yaşında İstanbul Belediye Konservatuvarında klasik keman eğitimi ile başladı. İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Bölümü Lisans ve Yüksek Lisans diplomalarına sahip. Mezuniyeti ardından jazz müziğine olan tutkusu nedeniyle Randy Esen, Donovan Mixon ve Aydın Esen ile jazz vokal ve teori çalışmaları yaptı. 2000 yılından günümüze bir çok konser veren Akan rock, soul, flamenko, bossanova ve jazz dahil birçok stilde deneyim kazandı. Psikolojik eğitimi ile jazz müziğini bağdaştırarak farklı bir atölye çalışması ile festival programında yer alıyor. İş hayatı; müziğin ve jazz’ın iyileştirici gücüyle daha da farklı bir boyut kazanıyor.

Pol Belardi’s Force (Photo: internet/unknown)
13 Mayıs Samm’s Bistro / Pol Belardi’s Force 21:00
Pol Belardi’s Force birbirinden genç ve yetenekli 4 müzisyen oluşuyor. Kendilerine has bu yenilikçi grup klasik ve jazz müziği eğitimlerinden güç alarak farklı bir üslup ile pop, rock, hip-hop ve elektronik tınıları bir arada sunuyorlar.
Bu taze ve modern doğaçlamalarla ortaya çıkan müzik Pol Belardi’nin kendi bestelerinden oluşuyor. Bu bestelerin içinde şiirsel melodiler, rahatlama, değişim modları ve büyük oranda neşe ile kesişen duygu harmanları var oluyor. Yepyeni bir repertuvar ile festival sahnesinde yer alacaklar.
Katkılarından dolayı Lüksemburg Büyükelçiliği’ne teşekkür ederiz.
14 Mayıs Samm’s Bistro / Kahvaltı’da Caz / Janusz Szprot Quartet & Yahya Dai 11:00
Festival kapsamında ilk defa Kahvaltı’da Jazz konsepti ile jazz severlerle buluşmak istedik. Anneler gününe denk gelen bu günde Polonyalı piyanist, besteci, aranjör, eğitimci ve müzikolog olarak zengin bir müzik geçmişine sahip Janusz Sprot’a birbirinden kıymetli müzisyenlerin yanı sıra bir bisiklet sevdalısı, teknisyen ve müzisyen Türk jazz sahnesinde 30 yıldır varlık gösteren, kendine has bir kişilik olan Yahya Dai eşlik edecek.
14 Mayıs Tepe Prime / Social Inclusion Band 16:00
Şilay Turan (vo)
Oğuzhan Gürel (vo)
Mustafa Aydoğdu (p)
Ahmet Nebi Şaylan (g)
Kemal Eren (b)
Özkan Yılmaz (d)
Nükhet Öztürk (tp)
Taylan Aktuğ (flt, perc)
Denizcan Sart (d)
“Herkes için müzik!” sloganıyla yola çıkan Social Inclusion Band, Düşler Akademisi bünyesinde gerçekleştirilen bir alt projedir. Bir performans grubu olan Social Inclusion Band engelli ve sosyal dezavantajlı bireylerin toplumsal hayata tam ve eşit katılımını sağlama hedefine, gönüllü sanatçılar ve yetenekli engelli bireyler eşliğinde ulaşmayı amaçlar.
Düşler Akademisi öğrencileri ile profesyonel gönüllü müzisyenlerden oluşan grup, bu ikili etkileşim içerisinde, engelli bireylerin kendilerini ifade edebilecekleri bir alan yaratır.
Social Inclusion Band bünyesinde yer alan engelli gençlerin her biri, enstrüman ve vokal gibi alanlarda gönüllü müzisyenlerin, müzik terapistlerinin ve eğitmenlerin ücretsiz olarak verdiği eğitimlerden faydalanır ve sahip oldukları “sanatçı kaşesi” ile gelir elde eder.
Social Inclusion Band, katılımcılarının hayatında yarattığı pozitif değişimin yanı sıra toplumda engellilik konusunda farkındalık yaratmak amacına hizmet eder. Bu konserin gerçekleşmesi için katkılarından dolayış Tepe Prime’a teşekkür ederiz.
Tepe Prime’da açık havada gerçekleşecek konser ücretsizdir. Oturma düzeni yoktur.

Türk Armoni Yıldızları Orkestrası (Photo: internet/unknown)
14 Mayıs Tepe Prime / Türk Armoni Yıldızları Orkestrası Solist: Dilek Sert Erdoğan 20:00
Tğm. Mehmet Esat Gül (arr)
Kd.Bçvş. Recep Demirdöğen (tonmaister)
Üçvş. Eyüp İlbeği (tonmaister)
Kd.Bçvş. Hakan Yazıcı (tp)
Bçvş. Hakan Doğan (tp)
Bçvş. Ferudun İpek (tp)
Bçvş. Görkem Türkmen (tp)
Bçvş. Halit Salan (s)
Bçvş. Recep Melih Ötgen (s)
Bçvş. Cumhur Güvenin (s)
Bçvş. Eren Türker (s)
Bçvş. Özgen Burak Sarıgül (s)
Bçvş. Özgür Olçay (tb)
Bçvş İsmail Uçar (tb)
Kd.üçvş. Hüseyin Yıldırım (tb)
Kd.üçvş. İsmail Can Şenyüz (tb)
Üçvş. Çağdaş Ozan Özgül (g)
Üçvş. Hakan Işık (b)
Üçvş. Cihangür Çebiç (d)
Üçvş. Fatih Sönmez (d)
Üçvş. Onur Gökçe (p)
Bnd. Bnb. Murat Keskin (şef)
Dilek Sert Erdoğan (vo)
2006 Yılında Türk Silahlı Kuvvetleri Armoni Mızıkası Komutanlığı bünyesinde kurulan ve 2007, 2008 yıllarında Bnb. Bilgin Bayrak ve 2013 yılında Yzb.Tarık Tal yönetiminde Ankara Uluslararası Jazz Festivalinde unutulmaz konserler veren Türk Armoni Yıldızları Orkestrası, 21. Uluslararası Ankara Jazz Festivalinde Bnd. Bnb. Murat Keskin yönetiminde sahne alıyor. Her yaştan dinleyiciye hitap edebilecek repertuarı ile TÜRKAY, gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki festival ve organizasyonlarda ülkemizi ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ni başarı ile temsil etmektedir.
Türk Armoni Yıldızları Orkestrası’na çok değerli bir yetenek, jazz vokalisti, Türkiye’nin ilk soul albümü “Moments”ın sahibi, İstanbul jazz sahnelerinden tüm Türkiye’ye yayılan güçlü altosu olarak da bilinen ülkemizin en önemli vokallerinden biri olarak nitelendirilen, müzik eleştirmenlerinin “siyahi ses” olarak tanımladığı Dilek Sert Erdoğan bu muhteşem orkestraya eşlik edecek.
Katkılarından dolayı Tepe Prime’a teşekkür ederiz.
Tepe Prime’da açık havada gerçekleşecek konser ücretsizdir. Oturma düzeni yoktur.
15 Mayıs Samm’s Bistro / Burak Bedikyan Trio 21:00
Burak Bedikyan (p)
Matthew Hall (b)
Can Kozlu (d)
Dünyaca tanınmış jazz piyanistimiz Burak Bedikyan, 2013 yılında SteepleChase Records etiketiyle çıkarttığı albümü Circle of Life ile uluslarası jazz sahnesine ilk önemli adımını attı.
Downbeat, Financial Times, The Guardian, Jazzwise Magazine, LA Jazz Magazine, Hot House Jazz Magazine, Jazz in MEE, Cuadernos de Jazz başta olmak üzere birçok saygın yayının adından övgüyle söz ettiği sanatçı, 2015 ve 2016 yıllarında peşpeşe yayınladığı Leap of Faith ve Awakening adlı çalışmalarıyla dikkatleri tekrar üzerine topladı.
Sanatçı, Post-Bop / Modern Jazz çizgisinde, lirik anlatımı çok katmanlı dokusu ve yer yer doğu-batı kültürlerinin uyumlu birlikteliğinin katığı zenginlikle öne çıkan, tamamı kendi eserlerinden oluşan projeler üretmeyi sürdürürken aktif olarak yurtdışı turne ve konser çalışmalarına devam etmekte.
“Burak Bedikyan Standard Trio”, müzisyenin ülkemizde verdiği konserlerde sürekli birlikte sahne aldığı meslektaşları usta davulcu Can Kozlu ve Amerikalı kontrbas sanatçısı Matthew Hall’dan oluşuyor. Grubun temel repertuarını Amerikan Jazz Standart’ları oluştursa da, programlı bir akışı takip etmeyen üçlünün müziğini karşılıklı etkileşime dayalı dinamik ve spontane icraların şekillendirdiği serbest doğaçlamalar yönlendiriyor.

İlhan Erşahin’s Istanbul Sessions (Photo: internet/unknown)
16 Mayıs Bis / İlhan Erşahin’s Istanbul Sessions 20:30
İlhan Erşahin (ts)
Alp Ersönmez (b)
Turgut Alp Bekoğlu (d)
İzzet Kızıl (perc)
1965’te İsveç’te doğan İlhan Erşahin, müzik yaşamına oldukça geç başlamış. 16 yaşında ilk kez tenor saksofonu eline almış, 19 yaşında ciddi olarak etüt etmeye başlamış ve bugün başarıyla sürdürdüğü profesyonel müzik kariyerinin ilk tohumlarını atmıştır. Istanbul Sessions isimli projesine ilk kez 2008 yılında İstanbul’da başlayan sanatçı New York ve İstanbul’da çeşitli müzisyenlerle farklı kültür alt yapıları içinde çalışırken bu projeye gebe kalmış ve günümüze kadar farklı versiyonları geliştirmiştir.
Bu konsere desteklerinden ötürü BİS by NewCastle’a teşekkür ederiz.
17 Mayıs Next Level / Hakan Başar Solo 20:00
Hakan Başar (piyano)
21. Uluslararası Ankara Jazz Festivali’nin bu yıl en genç misafir katılımcısı olan 13 yaşındaki yetenekli piyanisti Ankaralı müzik ve jazz severlerle festival sahnesinde tanıştırmak istedik.
2004 doğumlu olan Hakan Başar ilk çalışmalarını Moskova Devlet Konservatuarı’ndan Mikhail Iskrov’la yaptı. Çok kısa süren bu çalışmaların ardından jazz gitaristi olan babası ile piyano çalışmalarına başladı. Sırasıyla Bill Cunliffe, Noah Baerman, Andy LaVerne, David Berkman, Andrew D. Gordon, Jeb Patton, Neil Olmstead, John Valerio gibi jazz piyanistlerinin müfredatı ile çalışıp sonrasında Michel Petrucciani, Oscar Peterson, Keith Jarrett, Hank Jones, Bill Evans, Kenny Barron, Tommy Flanagan transcription ve repertuvarı ile başta 5. Pera Müzik Festivali olmak üzere ilk konserini verdiğinde 10 yaşındaydı.
Next Level Alışveriş Merkezi Teras Kat açık havada gerçekleşecek konser ücretsizdir. Oturma düzeni yoktur.
17 Mayıs Next Level / Karsu 6tet 20:30
Karsu (vo)
Randell Heije (tp)
Efe Erdem (tb)
Ulrich De Jesus (g)
Marten Jeninga (b)
Yoran Hoop (d)
Jazz, blues, soul ve funk’ı Türk müziğiyle birleştirerek kendi tarzını yaratan Karsu piyanistliğinin yanısıra çok iyi bir şarkıcı, söz yazarı, besteci ve aranjör. Bestelediği İngilizce parçaların yanı sıra Divane Aşık Gibi, Gesi Bağları, Neredesin Sen gibi bizden parçaları da başarıyla yorumluyor. Amsterdam’da yaşayan Hataylı bir ailenin kızı olan Karsu Türkiye’deki konserlerine büyük önem veriyor ve her yıl yeni projelerle geliyor. Bu konsere desteklerinden ötürü Next Level Alışveriş Merkezi’ne teşekkür ederiz.
Next Level Alışveriş Merkezi Teras Kat açık havada gerçekleşecek konser ücretsizdir. Oturma düzeni yoktur.
18 Mayıs Congresium Ankara / Ü. Konservatuvar Öğrencileri Caz Cafe’de 10:00
Bu yıl ilk defa şehrimizde düzenlenen Kahve ve Çikolata Festivali ile 21. Uluslararası Ankara Jazz Festivali el sıkışarak harika bir platform oluşturdular. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Jazz Ana Sanat Dalı öğrencileri 18-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında festival kapsamında yer alarak Caz Cafe’de yeteneklerini sergileyecekler. Günün belirli saatlerinde mini dinletiler, doğaçlamalar ve anlık ufak sürprizler ile müzik, kahve ve çikolatayı muhteşem bir üçlü olarak karşımıza çıkacaklar. Bu etkinlik ücretsizdir. Herkesi bekliyoruz.

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars (Photo: internet/unknown)
19 Mayıs Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Çimlik Alan / Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars 18:00
Perküsyon üstadı ve çok yönlü bir sanatçı Ayhan Sicimoğlu, “Latinturco” müzik üzerine bir dünya grubu olan Latin All Stars ile verdiği sayısız konserde Latin müziğin bütün ateşini sahneye taşımaya devam ediyor. Türkiye’nin birçok ilinde sevenleriyle buluşan grup, her konserlerinde olduğu gibi “hastası” olacağınız popüler jazz standartlarını ve Latin jazz şarkılarını yorumlayacaklar. Katkılarından dolayı Hacettepe Üniversitesi’ne teşekkür ederiz.
Sanatçı Ayhan Sicimoğlu, gezi ve kültür programları ile tanınmaktadır. Müzisyen, gezgin, radyocu, TV programcısı Sicimoğlu; Talas ve Tarsus Amerikan kolejlerinden mezun olmuş, Hacettepe’de Üniversite eğitiminin ardından İngiltere’de Bournemouth and Poole College of Art’da fotoğraf ve film bölümlerini tamamlamış, müzisyen olarak beş yıl Roma’da yaşamış, ardından New York’a yerleşmiştir. Son dönemlerde TV’de “Ayhan Sicimoğlu ile Renkler” adlı gezi ve kültür programını, Digitürk’te “Gastronomi Maceraları” ve İZTV’de “Limonata” programlarını hazırlayıp sunmaktadır. Joy FM’de “Latin Lover” radyo programını yürütmekte ve kurucusu olduğu “Latin All Stars” grubu ile performanslar sergilemeye devam etmektedir.
23 Mayıs Türk Japon Vakfı / Aydın Esen & Randy K. 20:00
Aydın Esen (p)
Randy Esen (vo)
Festivalimizde ağırlamaktan gurur duyduğumuz 1962 doğumlu Türk piyanist, bestekar. Küçük yaşlarda başladığı piyano ve bestecilik eğitimine İstanbul Devlet Konservatuvarı’nda devam etti. Norveç Eyalet Müzik Akademisi, Berklee College of Music ve Yeni İngiltere Müzik Konservatuvarı’nda çalışmalar yaptı.
Ağustos 2000’de Jazztime Dergisi Chick Corea’ya şu anda dünyanın en iyi piyanistinin kim olduğunu sormuş, Belki çoğunuz tanımaz ama bir Türk, Aydın Esen yanıtını almıştır.
24 Mayıs M.E.B. Şura Salonu / Al Di Meola 20:30
Al Di Meola “Music of Di Meola, Piazzolla & Lennon & McCartney”
Dünyaca ünlü enstrümantal jazz ve dünya müziği gitaristi Al Di Meola 22 Temmuz 1954’te New Jersey, ABD’de doğdu. Küçük yaşta davul öğrenmeye başlayan Di Meola, 9 yaşında Beatles dinlemeye başladıktan sonra gitar çalmaya karar verdi. Jazz’a olan ilgisinin artmasından sonra 1971’de Boston’daki ünlü Berklee Müzik Koleji’ne girdi ve burada klavyeci Barry Miles’ın öncülüğündeki jazz-fusion grubu ile çalışmaya başladı. 1974’de yine dünyaca ünlü jazz ve dünya müziği piyanisti Chick Corea tarafından keşfedilen Di Meola, Corea’nın grubu “Return to Forever” ile çalışmaya ve hemen ertesinde büyük kitleler karşısında kendi konserlerini vermeye başladı. Klavyede Chick Corea, bas gitarda Stanley Clarke, davulda Lenny White ve gitarda Al Di Meola’dan oluşan Return to Forever, üç jazz fusion albümü kaydetti. Bu konserin gerçekleşmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı – Telif Hakları Genel Müdürlüğü’ne ve Turmaks’a teşekkür ederiz.
25 Mayıs Türk Japon Vakfı / Enrico Rava Quartet 20:00
Enrico Rava (tp)
Francesco Dıodatı (g)
Gabriele Evangelista (b)
Enrico Morello (d)
Dünyaca ünlü İtalyan trompet sanatçısı 21. Uluslararası Ankara Jazz Festivali kapsamında Ankaralı jazz severlerle buluşuyor. Ustaya, gitarda genç ve çağdaş müzisyen Francesco Diodati, kontrabasta son yılların en yaratıcı ve Rava’nın da ayrıca desteklediği keşfedilmemiş yetenek Gabriele Evangelista ve davulda akademisyen ve uluslararası platformda birçok müzisyen ile çalışmış Enrico Morello eşlik edecek. Bu konsere desteklerinden ötürü İtalya Büyükelçiliği’ne ve İtalya İstanbul Kültür Merkezine teşekkür ederiz.

Mihriban Aviral (Photo: internet/unknown)
26 Mayıs Tepe Prime / Mihriban Aviral 20:00
Mihriban Aviral (flt)
Umut Tosunlar (p)
Şinasi Celayiroğlu (g)
Emre Topak (b)
Erdinç Aktuğ (d)
Ercan Elidemir (perc)
Türkiye’nin ilk ve tek Latin jazz flüt virtüözü Mihriban Aviral, Ankaralı sanatseverleri muhteşem bir konserde bir araya geliyor. Sanatçı, konserlerinde kültürler arası iletişimin en güzel örneklerini sunuyor ve Türkiye’de bir ‘ilk’i başarmanın mutluluğunu bu kez de Ankaralı sanatseverlerle yine evrensel bir elçi misyonu taşıyan müziği ile paylaşıyor.
Dinleyen herkesi kıvrak müziğiyle kısa sürede etkileyen ve bu özellikleriyle yurt içi, yurt dışındaki çeşitli festival ve organizasyonlar çerçevesinde gerçekleştirdiği performanslarla ile büyüleyen sanatçı, 21. Uluslararası Ankara Jazz Festivali kapanış konseri için özel olarak hazırladığı bu güzel müzik ziyafetini festival izleyicilerine sunuyor. Niteliği ve haklı övgülere dayalı içeriği ile kaçırılmayacak bir konsere katkılarından dolayış Tepe Prime’a teşekkür ederiz.
Tepe Prime’da açık havada gerçekleşecek konser ücretsizdir. Oturma düzeni yoktur.